Kasvatus ja koulutus, iltapäivätoiminnan harkinnanvarainen lisäavustushakemus

1. Hakijan tiedot

Haetut tiedot

Tiedot on haettu hakuprofiilistasi.
Hakija

Sähköposti

Ilmoita tässä sellainen yhteisön sähköpostiosoite, jota luetaan aktiivisesti. Sähköpostiin lähetetään avustushakemukseen liittyviä yhteydenottoja esim. lisäselvitys- ja täydennyspyyntöjä.
 
Ilmoita sähköpostiosoite, johon tähän hakemukseen liittyvät viestit sekä herätteet osoitetaan ja jota luetaan aktiivisesti

Hakemuksen yhteyshenkilö

 
 

Osoite

 
Jos haluat lisätä, poistaa tai muuttaa osoitetietoa tallenna hakemus luonnokseksi ja siirry ylläpitämään osoitetietoa omiin tietoihin.

Tilinumero

 
Jos haluat lisätä, poistaa tai muuttaa tilinumerotietoa tallenna hakemus luonnokseksi ja siirry ylläpitämään tilinumerotietoa omiin tietoihin.

Toiminnasta vastaavat henkilöt

 
Jos haluat lisätä, poistaa tai muuttaa henkilöitä tallenna hakemus luonnokseksi ja siirry ylläpitämään henkilöiden tietoja omiin tietoihin.

2. Avustustiedot

Avustuksen tiedot

▢ 2024
▢ 2025

Avustuslajit

 

Hae yhdellä hakemuksella aina vain yhtä avustuslajia kerrallaan.

Käyttötarkoitus

 
Kerro mitä tarkoitusta varten avustusta haetaan, erittele tarvittaessa eri käyttökohteet. Kerro myös mitä avustuksella on tarkoitus saada aikaiseksi ja millaisia tavoitteita avustettavaan toimintaan liittyy.

Ajankohta

 
 

3. Lisätiedot ja liitteet

Lisätietoja hakemukseen liittyen

 
Tähän voit tarvittaessa kirjoittaa lisätietoja tai muita perusteluja hakemukseen liittyen.

Liitteet

Liitteiden sisältöä ei voi tarkastella jälkikäteen

Huomioithan, että et pysty avaamaan liitteitä sen jälkeen, kun olet liittänyt ne lomakkeelle. Näet liitteestä ainoastaan sen tiedostonimen.

Vaikka et voi tarkastella liitteiden sisältöä jälkikäteen, lomakkeelle liitetyt liitteet lähtevät lomakkeen muiden tietojen mukana avustushakemuksen käsittelijälle.